♥followerrs♥

Thursday, 6 October 2011

my sonn

huh ! , haaa terkejut korangg aku da ade anak kan
ahaaa .. nope la , aku da panggil dia SON , so dia pun pggl aku MAMA/MOK
haha , bila wall-ing gan dia rase cam sengal jee aku ni .
yelaa layan perangai dia yang sesangatt SENGAL .
haha sayang kau sonn x) ..
ni la son aku ,
onsoom kan
onsomm gila
huhu

Wednesday, 5 October 2011

Tempat Berkongsi Masalah =)

dia baik , dia baik , dia baik , dia baik sangat
dia okay je bila dengar problem aku,
name dia pelik , aku panggil dia sukasuki ja ,
haha,, dia comell gilaa tau =))
nak tengok dia ke? , takyah laa
maluu dia nanti =D
------
------
------
------
------
-----
-----
-----------
</3
nila dia , comel kann ,, aumm aummm haha
tersenyum bila tengok face diaa =.=


Iphone aku hilangg ;(

weh , ade nice news tau ! , iphone aku ilang doe =.= ,
hmmm, so sadd la .. aku syak ade org curik la
*da ilang mmg la orang curik la
sesumpah wei, aku rendu gila gan iphone aku
hmm memacam problem laaaa =.=