♥followerrs♥

Wednesday, 24 August 2011

KING of LIKE

bila aku post any status dekat FB kan , mesti budak tuh ada LIKE .
haha ,. pelik aku .aku post bentuk love pun dia like ,
huh ! memang KAKI like kan kau ,.haha , korang nak tengok sapa budak tuh ?
nah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
.......................................
TADAAAA!!!
korang nampak tang pakai baju biru tuaa tuhh?
huh dia la kaki LIKE tu,so saya nak nobat kan dia
KING of LIKE
HAHAHAHAHAHAHAHA
*psftt if nampak dia dalam FList Fbook korangg , beware hokay (;

kenapa lah kau ni kan ツ

kau kenape ehh ,. semalam kau coll aku kan .. then kau cakap kau nk couple
uhh , kau penah buat aku kecewa kan ? ,.what the frog  kau remove semua pasal aku kau sggp remove aku kn ,, haha dala malas la nk post sal kau ,.. bye --'

Saturday, 20 August 2011

sorry anessa muhammad

anessa , sorry yeahh akak dah remove adek dari friendlist akak 
akak x suka la orang yang tetiba nak marah-marah akak
hate it okayy
akak tau adek mesti dah bertambah ramai lagikan punyaa new sister
*akak tak jeles , akak okay jea =)
btw ada kawan kakak cakap adek reka cerita psl akak
adek cakap akak yang buat hal
WHAT THE FROG ?
akak just nk ckp jea , jgn la buat mcm ny hokay
dapat ape adek buad cmny ?
huh , whatever la kan , yg penting 
you are my X-sister =)

tadii hang out Sunway Pyramid

hay .. hay .. semuaa
tadi kan , tadi kan , sayaa pergii sunway pyramid meyhh
dengan kawan-kawan meyh , belii kasut jea meyhh
bhahahaha ,,. plus makan kat sushi king meyh
haha SODAAPP ~~
korangg tengah buat ape ? ohh sian x buat pape kan  =P

Tuesday, 16 August 2011

SINGLE or COUPLE

HEYYO (!)
now nak bukak entri pasal SINGLE/COUPLE
hehe tetibe bersemangat pulak kan beb ^_____^
kalu bukak topic ny mesti lain-lain choice kan
yelaa , ade suka single ade suka couple <3
lain org lain pendapat >,<
ape motif korang if suka single ?
kebanyakan komen saya dapat
~ sebab suka single
~ hidup lebih bebas
~tak gaduh-gaduh
~tak pening kopala
~boleh text sape-sape
~tak habis topup credit

tapi yang tak best nyer
~tak ckop kasih sayang
(* terase keyh =P )
~tak leh share susah senang
~if membe date kite lepak sorang )'=
~orang cakap kita tak laku

sebab korang pilih couple
~leh luangkan masa
~share problem
~mengedik-manja xP
~date bersama
dll

tapi yang tak best nyer
~topup sentiasa kuar masok T.T
~mesti ade gadoh-gadoh
~kene control
~habes duit jea setiap minggu 

tapi saya pilih COUPLE jugak coz hanya orang yang pernah couple je
tahu kenape still nak couple walaupun topup sentiasa kuar masuk
yang tak pernah couple tu macam ne nak tau kan ? , so tanye la orang yang pernah couple 
BHAHAHAHAHAHAHAHA xP

Monday, 15 August 2011

Thanks A Lot to Amira Rashima

weyh .. weyh thanks tau buad blog aku jadi LAWA camni 
series aku suka gile beb =)
tak sangkka kau sanggup buat kan untuk aku dear (;
amira..amira lain kali buad lagi tauu xP
thanks skali lagi

my anessa muhammad

HEYYO(!)
now saya nak share dengan u allz tentang seorang gurl ny
she CUTE , she NICE , she also CARING 
she name is anessa muhammad , nice kan nama dea =P
saya kenal dengan dea x lama mana pun , kenal kat FB jea lah
baru oneday dea chat IM dengan saya
outomatik dea call me KAK RIANA SAYANG
shoo sweet kan panggilan tuh
so tanpa di duga , jadi lah dea ahli family saya
i'm LOVE her so much ^____^
dea stay dekat medan , school kat TP (Taman Petaling)
okeh la , sampai sini jelah intro pasal dea

*soooosoory coz xletak picture dea kat entri ny
btw u allz leh kenal dengan dea dekat 
fb , search jea anessa muhammad

tolong malu sikit je boleh (!)

OKAY peps sekalian , kali ni entri saya about sorang hamba Allah yang 
tak tahu MALU ~~
xperlu la sebut kan namanya , jatuh maruah nanti =P
awak..awak...saya bagi awak pinjam harta saya
bukan untuk dibuat HARTA awak okeh ..saya bagi pinjam jea (!)
then berapa lama tah saya mintak awak pulangkan
awak cakap apa?
''SORRY WEYH , *** KAU TERCICIR''
ouh its oukeeeh , btw dalam 3bulan tuh
awak IM saya cakap
''WEYH , *** KAU DAH JUMPE , HEHE ^__^''
time tu happy tau wak , coz saya nak dapat harta saya balik
dalam one week tu saya IM awak balik 
''WEYH , MANE *** AKU , XRETI PULANGKAN KE?''
awak dengan muka b*b* chat
''*** KAU DAH HILANG DOE''
ahh fcukk je la awakk ni kan =) suka tau
then saya tulis
''SO X RETI GANTI BALIK KE?''
then awak ckap ape? * huh x dengarr la ,, kuat lagii
awak cakap
'' KAU JANGAN HARAP AKU NK GANTIKAN''
alahaii awak nii , awak da MISKIN kan sampai buat macam ni
yela mula-mula pinjam ,. lepas ilang awak tak mau ganti
alahaii , apela kebodooh nye awak ni =)

*weyh fcuker (!) *** tu harta aku taw , bukan harta makbapak kau nak ckp
''KAU JANGAN HARAP AKU NK GANTIKAN''
awak..awak if saya jadi awak la kan , 
MALUU tauu 
MALUUUUUUUU
to yang berkenaan@terasa bagus la if kau terasa kan =)
lain kali harta orang jangan buat harta  pusaka kau yeah siall !!
bodoo punyaa manusiaaa