♥followerrs♥

Tuesday, 1 November 2011

ahmad fathiey amer ='(

yeah , mmg saya tahu saya dah buat bnyak kesilapan =.=
tapi saya jadi macam ni sbb saya jeles tau , awak replay wall zulia , btw saye? ..
then awak buat hubungan kekeluargaan dengan zulia ( as your wife)
sampai saya tak tahu ape status saya , if awak baca post ni saya nak bgtahu 1je
awak satu je dlam life saya , yang sukasuke tu as a friend
sbb bila awak tadee , dia yang buat lawak gn saya
saya harap awak paham ,. saya tahu awak sakit bila tengok wall saya
tapi saya lagi sakit , awak sanggup delete wall saya , now awak delete status kita
kalau boleh kan , saye nak jadi macam zulia tau , bia awak sentiasa ingat saya
macam awak ingat zulia , btw saya ta itu tak mungkin kan =)
sebab zulia adalah zulia and rynaa adalah rynaa
tapi saya memang teringin jadi cam zulia
sebab awak nampak happy bila berkomen dengan dia
saya pun tumpang senyummm =)
*hakikat nya cemburuu tau =.=
..i hope u forgive me ,, hmmm memang semua salah saya ='(

Thursday, 6 October 2011

my sonn

huh ! , haaa terkejut korangg aku da ade anak kan
ahaaa .. nope la , aku da panggil dia SON , so dia pun pggl aku MAMA/MOK
haha , bila wall-ing gan dia rase cam sengal jee aku ni .
yelaa layan perangai dia yang sesangatt SENGAL .
haha sayang kau sonn x) ..
ni la son aku ,
onsoom kan
onsomm gila
huhu

Wednesday, 5 October 2011

Tempat Berkongsi Masalah =)

dia baik , dia baik , dia baik , dia baik sangat
dia okay je bila dengar problem aku,
name dia pelik , aku panggil dia sukasuki ja ,
haha,, dia comell gilaa tau =))
nak tengok dia ke? , takyah laa
maluu dia nanti =D
------
------
------
------
------
-----
-----
-----------
</3
nila dia , comel kann ,, aumm aummm haha
tersenyum bila tengok face diaa =.=


Iphone aku hilangg ;(

weh , ade nice news tau ! , iphone aku ilang doe =.= ,
hmmm, so sadd la .. aku syak ade org curik la
*da ilang mmg la orang curik la
sesumpah wei, aku rendu gila gan iphone aku
hmm memacam problem laaaa =.=

Saturday, 24 September 2011

OPEN HOUSE & PERKHAWINAN MAKCIK

hay pepss , toce-toce harini tarikh brape eh ? ntah aku tak ingat la
btw harini hari sabtu kan , esok ahad aku ade open house and pernikahan makcik aku
kitaorang wat serentak double , hope semua berjalan lancar
nanty if da settel all , aku buat entri gambar kitaorang eh =)
tapi aku tak swear bila bole letak coz aku pnye laptop cam k**ak la ,
huhhuhuhuh
*iloveyou

Thursday, 22 September 2011

FRIEND FOREVER

korang tau tak means F.R.I.E.N.D ,?
friend adalah friend la , bukan pape punn , haha

Wednesday, 24 August 2011

KING of LIKE

bila aku post any status dekat FB kan , mesti budak tuh ada LIKE .
haha ,. pelik aku .aku post bentuk love pun dia like ,
huh ! memang KAKI like kan kau ,.haha , korang nak tengok sapa budak tuh ?
nah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
.......................................
TADAAAA!!!
korang nampak tang pakai baju biru tuaa tuhh?
huh dia la kaki LIKE tu,so saya nak nobat kan dia
KING of LIKE
HAHAHAHAHAHAHAHA
*psftt if nampak dia dalam FList Fbook korangg , beware hokay (;