♥followerrs♥

Monday, 15 August 2011

tolong malu sikit je boleh (!)

OKAY peps sekalian , kali ni entri saya about sorang hamba Allah yang 
tak tahu MALU ~~
xperlu la sebut kan namanya , jatuh maruah nanti =P
awak..awak...saya bagi awak pinjam harta saya
bukan untuk dibuat HARTA awak okeh ..saya bagi pinjam jea (!)
then berapa lama tah saya mintak awak pulangkan
awak cakap apa?
''SORRY WEYH , *** KAU TERCICIR''
ouh its oukeeeh , btw dalam 3bulan tuh
awak IM saya cakap
''WEYH , *** KAU DAH JUMPE , HEHE ^__^''
time tu happy tau wak , coz saya nak dapat harta saya balik
dalam one week tu saya IM awak balik 
''WEYH , MANE *** AKU , XRETI PULANGKAN KE?''
awak dengan muka b*b* chat
''*** KAU DAH HILANG DOE''
ahh fcukk je la awakk ni kan =) suka tau
then saya tulis
''SO X RETI GANTI BALIK KE?''
then awak ckap ape? * huh x dengarr la ,, kuat lagii
awak cakap
'' KAU JANGAN HARAP AKU NK GANTIKAN''
alahaii awak nii , awak da MISKIN kan sampai buat macam ni
yela mula-mula pinjam ,. lepas ilang awak tak mau ganti
alahaii , apela kebodooh nye awak ni =)

*weyh fcuker (!) *** tu harta aku taw , bukan harta makbapak kau nak ckp
''KAU JANGAN HARAP AKU NK GANTIKAN''
awak..awak if saya jadi awak la kan , 
MALUU tauu 
MALUUUUUUUU
to yang berkenaan@terasa bagus la if kau terasa kan =)
lain kali harta orang jangan buat harta  pusaka kau yeah siall !!
bodoo punyaa manusiaaa

No comments:

Post a Comment